Koeman-Kinesiologie-Logo
BURN-OUT HERSTEL & STRESS VERMINDEREN

Martin Koeman...Wie is dat dan?

Mijn naam is Martin Koeman, en ik help mensen bij het vinden van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen. 

Ik begrijp dat het ervaren van gezondheidsklachten, zowel recente als chronische, en het gevoel van stagnatie in persoonlijke ontwikkeling impact kunnen hebben op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Vaak is het een combinatie van deze aspecten. 

Ik werk samen met mijn cliënten aan een op maat gemaakt plan om direct aan het herstel te kunnen beginnen. Samen brengen we de oorzaken aan het licht en behandelen deze direct in mijn praktijk. Tussen de consulten door krijg je richtlijnen voor voeding, ontspanningsoefeningen en eventueel remedies, zodat je de verbeteringen ook thuis kunt voortzetten. 

Met mijn achtergrond in de Sociologie en mijn ervaring als therapeut en mantelzorger, ben ik in staat om anderen te coachen en te begeleiden op het gebied van stresspreventie en het optimaliseren van hun gevoel van kracht, blijheid en succes. Ik ben een gevoelsmens en bekijk het leven holistisch, wat betekent dat ik de verbinding leg tussen verschillende aspecten van welzijn. 

Ik bied zowel individuele consulten als groepssessies aan, waarin we samen werken aan jouw specifieke behoeften. Mijn doel is om je te helpen je gezondheid te herstellen en je ontwikkeling te bevorderen. Met mijn begeleiding kun je stress verminderen en jouw gevoel van welzijn optimaliseren. Laten we samen jouw pad naar kracht, blijheid en succes bewandelen.

#Holistische.levensvisie
#Therapie.coaching.kinesiologie
#Vadervan3
#HSP(met een vleugje ADD)
#Natuur
#Muziek
#Rotterdammert

Martin-Koeman-Burn-out-herstel-en-stressvermindering

Behaalde diploma's

Dit is de behandelruimte

praktijkfoto-koeman-kinesiologie-stress-en-burn-out-verminderen

#Holistische.levensvisie #Therapie.coaching.kinesiologie #Vadervan3 #HSP(met een vleugje ADD) #Natuur #Muziek #Rotterdammert