Koeman-Kinesiologie-Logo
BURN-OUT HERSTEL & STRESS VERMINDEREN

Een holistische reis naar gezondheid en welzijn

Twintig jaar geleden betrad ik, op aanraden van een diëtist, de wereld van kinesiologie. De resultaten waren verbluffend: mijn gezondheidsklachten verdwenen in een mum van tijd. Gegrepen door deze kracht, besloot ik me hierin te verdiepen. Kinesiologie, een holistische benadering van mens en klacht, omarmt het fysieke, mentale, emotionele en energetische aspect. Dit leidt tot diepgaande en snelle transformaties.

Mijn specialisatie ligt in het herprogrammeren van onbewuste denkpatronen en het verwerken van stress en trauma uit het verleden. Deze onzichtbare factoren beïnvloeden ons dagelijks functioneren enorm. Zodra ze hersteld zijn, geneest de mens moeiteloos.

Wat is kinesiologie? En wat doet een kinesioloog?

Kinesiologie is een holistische benadering gericht op het bevorderen van gezondheid en welzijn. Als kinesioloog gebruik ik spiertesten om stress en blokkades in het lichaam te identificeren. Met diverse technieken herstel ik jouw balans en kracht, zowel fysiek als mentaal en emotioneel.

De technieken versterken het immuunsysteem, verminderen stress en ‘herprogrammeren’ negatieve gedachten en emoties. Dit resulteert in het oplossen van gezondheidsklachten en een toename van energie en vitaliteit.

De voordelen van Kinesiologie

Kinesiologie: meer dan symptoombestrijding

Kinesiologie biedt niet alleen verlichting van klachten, maar geeft ook inzicht in hun oorsprong, zelfs op onbewust niveau. Door herprogrammering op dit diepe niveau kunnen gedragingen veranderen zonder bewuste inspanning. Herstel en gedragsverandering verlopen hierdoor natuurlijk en moeiteloos.

Het biedt een breed scala aan voordelen die bijdragen aan het algehele welzijn. Door het verminderen van pijn en spanning, verbetert het de lichamelijke prestaties en biedt het emotionele en mentale ondersteuning.

Mensen ervaren vaak een toename van energie en vitaliteit na kinesiologiesessies.

stress-burn-out-persoonlijke begeleiding

Kinesiologie is voor iedereen

Mijn jongste cliënt was een baby van 5 dagen en mijn oudste cliënt een senior van 85.

Wie helpt mij om dit record te verbreken?

Kinesiologie is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en condities. Van baby’s tot senioren, iedereen kan baat hebben van deze holistische benadering. Iedere behandeling is uniek, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Factoren zoals je immuunsysteem, levensstijl, gezondheid, stressniveau, karakter en eerdere ervaringen worden meegenomen in het traject.

Elke behandeling is op maat gemaakt, afgestemd op jouw unieke behoeften, beïnvloed door factoren als immuunsysteem, levensstijl, gezondheid, werk- en privéstress, karakter en eerdere ervaringen gevormd door je opvoeding en eerder meegemaakte (negatieve) gebeurtenissen. 

“Hetzelfde gezondheidsprobleem kan verschillende oorzaken hebben. Dezelfde oorzaak kan verschillende gezondheidsklachten geven.”

Kinesiologie onthult deze verbanden en biedt een holistische benadering van genezing. Ontdek zelf de kracht van kinesiologie!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Zo ziet een behandeltraject eruit

Negen van de tien mensen die ik ondersteun, ervaren direct na slechts één consult (de intake) al resultaat. Wanneer je mijn begeleiding inschakelt, bied ik twee opties aan:

Optie 1:

We gaan meteen aan de slag en je komt terug voor een aantal sessies totdat je klachten zijn verholpen. Meestal zijn tussen de 3 en 5 sessies voldoende.

Optie 2: (Het beste resultaat) 

Je begint aan een op maat gemaakt traject. 

Voorafgaand aan onze samenwerking, voer ik altijd een vrijblijvend telefonisch gesprek met jou. Hierin kan ik, aan de hand van je klachten, aangeven welke aanpak het beste bij jouw situatie past.

Jill Nell
Jill Nell
Lees verder
Voor dat ik bij Martin kwam was ik heel moe. Ik kon niet langer dan 3 uur actief op pad. Ik had alles geprobeerd. Dokters, ziekenhuizen enzovoort... Toen werd Martin mij aangereden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet wist wat ik kon verwachten. Maar het was de beste beslissing ooit! Ik kan nu weer 4 dagen werken en leer dankzij Martin hoe ik met mijzelf moet omgaan. Super fijn!
F Neefe
F Neefe
Lees verder
Voelt je gelijk thuis bij Martin en durf ook open te zijn over jezelf. Goed resultaat na twee behandelingen en weet nu hoe ik beter voor mijzelf kan zorgen
Yvonne Kalkhoven
Yvonne Kalkhoven
Lees verder
Martin weet binnen no-time tot de kern door te dringen. Sinds onze consulten ben ik verlost van de koliekaanvallen, dus dat is super!
Vorige
Volgende

Maak kennis met de kracht van kinesiologie

Ben je klaar om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Samen bekijken we wat kinesiologie voor jou kan betekenen.

Meer over mij

Hallo, ik ben Martin Koeman. Ik help mensen om de echte redenen van hun gezondheidsproblemen te vinden. Ik weet dat problemen met je gezondheid, of ze nu nieuw zijn of al langer spelen, je slecht kunnen laten voelen in je lichaam, maar ook in je hoofd en je hart. Meestal hangen deze dingen allemaal met elkaar samen.

Samen met jou maak ik een duidelijk plan om je zo snel mogelijk beter te laten voelen. We gaan samen op zoek naar wat er aan de hand is en pakken dit meteen aan. Ook geef ik je advies over wat je thuis kunt doen qua eten, ontspannen en soms ook extra middeltjes, zodat je je steeds beter gaat voelen.

Dankzij mijn studie Sociologie en mijn werkervaring als therapeut en verzorger, kan ik mensen goed advies geven over hoe je stress kunt vermijden en je sterker, blijer en succesvoller kunt voelen. Ik luister met mijn hart en kijk naar het hele plaatje van jouw welzijn.

Ik bied één-op-één afspraken aan, maar ook groepssessies, waar we werken aan wat jij nodig hebt. Mijn doel is om jou te helpen je gezond te voelen en je te ondersteunen in je persoonlijke groei. Met mijn hulp kun je stress minder maken en je over het algemeen beter voelen. Laten we samen aan de slag gaan om jouw leven voller, blijer en succesvoller te maken.

Martin-Koeman-Burn-out-herstel-en-stressvermindering