Koeman-Kinesiologie-Logo
BURN-OUT HERSTEL & STRESS VERMINDEREN

Surprise maken, gedichten schrijven, nieuwe outfit kopen, etentje organiseren, huis versieren, kerstboom kopen, drukke winkels, ongemakkelijke borrels! Drukker op je werk, je kinderen die thuis "overloaded" rond-stuiteren! M.a.w. december stress.

Hoe je op deze drukte reageert wordt gestuurd vanuit jou innerlijk. Sommige mensen blijven er redelijk kalm onder. Sommige mensen raken van slag en dan spreken we van stress.

Stress ontstaan door de verwachtingen die je hebt!

Er zijn drie soorten verwachtingen:

1. De verwachtingen t.o.v. jezelf: Ik moet dit goed doen!

2. De realistische verwachtingen vanuit de buitenwereld: Er wordt veel van je gevraagd en je vindt het eigenlijk te veel.

3. De onrealistische verwachtingen vanuit de buitenwereld: je denkt dat de ander van alles van je verwacht, of je doet dingen omdat je denkt dat de ander daar blij van wordt, maar eigenlijk weet je niet of dat zo is.

2 tips!

1. Stop je perfectionisme en verlaag de lat. (zodra je bewust wordt wanneer en waarom je het zo goed moet doen, kan je het loslaten) Dan gaat er echt wat veranderen voor je.

2. Vraag aan de mensen in je directe omgeving wat ze echt van je nodig hebben. Dit is vaak heel wat anders dan jij verwacht!

Leer hoe je stress en negatieve verwachtingen en perfectionisme los laat.

Ik kan je online een aantal tools geven. Is dat niet genoeg voor jou? Kom dan langs voor een balans! Je gaat ontspannen en met meer inzicht weer naar huis.

Wat-is-kinesiologie

Ga je liever zelf aan de slag? Dan is deze online training ideaal om je stressniveau drastisch te verlagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *