Koeman-Kinesiologie-Logo
BURN-OUT HERSTEL & STRESS VERMINDEREN

Een titel is meestal niet in een vragende vorm….. misschien ben ik zelf gewoon nog een beetje verbaast. Er zitten er in mijn sessies veel coachende elementen, maar de spiertest “hoort” natuurlijk wel bij een consult, wanneer je een kinesioloog bezoekt. Maar ja, corona heeft wel meer overhoop gegooid. Voor zover het nog niet duidelijk is, telefonische consulten in de kinesiologie kunnen heel effectief zijn, dat is wel gebleken de afgelopen 2 maanden!

Dit is de reden waarom een telefonisch consult in de kinesiologie werkt!

De reden dat een telefonisch consult in de kinesiologie werkt: het enige verschil is de afstand. Een cliënt komt in beide gevallen met zijn of haar inbreng. Een gezondheidsprobleem of een vraag m.b.t persoonlijke groei. Of je nou moe bent, last hebt van je maag, of je hebt moeite met het maken van een carrière switch, mijn aanpak is altijd hetzelfde. Het zoeken naar verbanden in je levensstijl / gedachten / gevoel / fysieke klachten die jou probleem veroorzaken. In levende lijve of via de telefoon, een consult geeft je stof om te overdenken en te voelen, harde inzichten, bruisende energie, een lach en een traan, vertrekken met een helder hoofd.

Dit kan jij uit een consult halen:

  • Stof om te overdenken en voelen.
  • Harde inzichten en antwoorden.
  • Bruisende energie.
  • Een lach en / of een traan.
  • Naar huis met een helder hoofd.

 

telefonisch consult

Hieronder enkele reacties…….

Martin Koeman

Ondanks dat we niet in dezelfde ruimte waren, was het consult spot-on.”

Robert.

“Ik vind de visualisaties fijn, zeker als ik alleen ben en mij hierop volledig kan focussen. Daarbij is het ook nog eens heel tijdsefficient, en overweeg ik de helft van de consulten voortaan digitaal te doen.”

Karin.

“Prettig aangepast sessie gehad. Er wordt op een creatieve wijze inhoud gegeven aan het consult. Middels doorvragen en het doorsturen van ondersteunenden afbeeldingen, een goed consult gekregen.”

Isabelle.

Voor telefonische consulten hanteer ik dezelfde prijs als een regulier consult, meer informatie over tarieven vind je hier.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak klik hier.

 

Pagina's: 1 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *