Kinesiologie en Corona

Corona is onder ons en voorlopig nog niet weg. De overheid stuurt veel en richt zijn pijlen op een aanpak van buitenaf. Het virus tegenhouden met afstand houden en mondkapjes dragen en daarnaast het virus te lijf te gaan met een vaccin.

Het bestrijden van het virus kan echter ook van binnenuit. Hier hoor je in de media vrij weinig over maar je kan echt heel veel zelf doen! Ik wil je daarbij graag helpen, want hoe doe je dit nu?

Mijn aanpak is 2 ledig:

  1. ik kan je helpen met het ontstoren van het corona virus en het ontstoren van het corona vaccin.
  2. ik kan je helpen je levensstijl en immuunsysteem verbeteren

Mentaal doet het corona-virus veel met je;

het virus, de risico’s, de maatregelen, daar ga je dan over piekeren, malen, discusieren, voorzichtiger worden of je verzetten…..

En dit alles heeft invloed op je energie, zit je lekker in je vel? Of  voelt het zwaar, beperkend, en je partner mag nu toch echt wel een uurtje gaan wandelen.

In mijn praktijk werk ik met testampullen met daarin verschillende stoffen, in dit geval een ampul met daarin de resonantie voor het coronavirus. In een 1 op 1 sessie zijn gesprek en spiertest leidend (voor uitleg over spiertesten, zie…..). Een sterke spiertestwijstop een neutraal / goed werkend systeem. Een zwakke spiertest geeft stress aan.

Test jij zwak op de testampul met het coronavirus dan geeft dat aan dat je op 1 of meerdere niveaus FEEM stress ervaart m.b.t. het virus.

Door dit te ontstoren maak je jezelf op alle 4 de vlakken weerbaarder.

Dit kan preventief maar ook nadat je corona hebt gehad.

Voor Corona:

Doe je dit zonder ooit een positieve test te hebben gehad, dan wapen je jezelf en krijg je inzicht in wat jou persoonlijk negatief raakt aan deze hele corona crisis (virus)

Na Corona:

De ervaring die ik heb in mijn praktijk is, dat mensen die corona hebben gehad sneller terug zijn op hun „oude niveau“,  wanneer zij het virus hebben laten ontstoren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.