Je doel bereiken klinkt natuurlijk heel goed. Toch is het vaak zo dat mensen moeite hebben deze doel te bereiken. Want hoe doe je dat nu precies? In 2014 heb ik de Espavo vuurbalans crusus gevolgd. Deze pas ik nu ook toe in mijn praktijk.

doel bereiken

Voor wie is het bedoelt?

Deze procedure is voor mensen die vast lopen in een bepaalde situatie. Wellicht herken je het gevoel wel? Je hebt plannen, wilt veranderen, hogerop, een nieuwe stap in je leven maar op de één of andere manier lukt het niet. Je komt er niet uit, misschien durf je niet echt of misschien is de drempel wel te hoog?

Het is vanzelfsprekend dat je doel sowieso haalbaar en realistisch is en niet zoiets als ”ik ga dit jaar een wereldreis maken” of ”ik wil binnen een week vloeiend Italiaans kunnen spreken”. Iedereen heeft weer een ander doel voor ogen en ik ga jou helpen jouw doelen te bereiken. Je zult op weg naar je doel altijd wel obstakels of moeite ervaren. Daarom ga ik je helpen uit te zoeken welke dit precies zijn en wat bijvoorbeeld jouw angsten zijn.

Hoe ga jij je doel bereiken?

Ten eerste

Om je doel te bereiken heb je de wil nodig om te groeien. Tijdens een consult gaan we op zoek naar de reden of oorzaak waardoor je bewust dan wel onbewust “de wil om te blijven groeien” uit het oog bent verloren.

Ten tweede

Er wordt gezocht naar eigenschappen van onszelf waar we liever niet mee worden geconfronteerd. Zo zijn dit vaak de eigenschappen die onze groei blokkeren. Je kunt aan jezelf twijfelen. Doe ik het wel goed? Kan ik dit wel? Er kunnen angsten, zoals faalangst de hoek om kijken. Neem je wel genoeg tijd voor jezelf? Door onze “donkere” kant op te zoeken en vast te stellen kan deze op een effectieve manier worden “geëlimineerd”.

Meer hierover weten of wil je een afspraak maken? Stuur mij gerust een e-mail of neem telefonisch contact met mij op.