Vele mensen kampen met overgewicht of hebben last van vreetbuien. Met de Espavo gewichtsbalans leer jij weer gezond te leven, val je af en weet je de oorzaak van jouw klachten.

afvallen

Overgewicht in Nederland

De laatste jaren is het overgewicht in Nederland erg toegenomen. Maar liefst 49,9% van alle Nederlanders heeft overgewicht. Daarnaast hebben 13% van de mannen en 15% van de vrouwen in Nederland obesitas.

Het laatste jaar hebben Amerikaanse fastfoodketens zoals Five Guys inmiddels ook zijn intrede gedaan in ons land. Dit maakt het er natuurlijk niet beter op. Door deze grote fastfoodketens is het ook voor de Nederlander aantrekkelijker om meer van dit ”soort eten” te consumeren. Uiteraard ligt ook de supermarkt vol met verleidelijke producten die ons lichaam niet nodig heeft. De supermarkt bestaat eigenlijik maar voor een klein deel uit pure en natuurlijke voeding en dat is groente en fruit. De rest is veelal bewerkt en zit vol verzadigde vetten.

Wat doet Espavo?

Of je nu overgewicht hebt of juist ondergewicht, Espavo is voor beide gevallen geschikt. Met Espavo kom je erachter welke emotie er achter jouw vreetbuien zitten. Verder wordt er getest hoe je lichaam reageert op granen, melkproducten, suiker, zoetstoffen, vetten, zout, etc. Ook kan er met Espavo worden gekeken naar de samenwerking tussen jouw organen tijdens het nuttigen van een maaltijd.

Met deze methode gaat het afvallen makkelijker en bereik je sneller je ideale gewicht. Je komt erachter wat voor voedingspatroon het beste bij je past en je gewichtsprobleem wordt op een unieke persoonsgerichte wijze aangepakt. Met deze nieuwe Espavo methode boek je blijvend resultaat en voel jij je weer zeker van jezelf!

Neem contact met mij op vor een afspraak!