chlorella

Superfood Chlorella werkt als magie

Chlorella barst van de gezonde voedingsstoffen. Deze superfood is een zoetwateralg en is groen van kleur. Het is onder meer rijk aan vitamines, mineralen, vezels, aminozuren en eiwitten. Maar één van de meest bijzondere eigenschappen van chlorella is dat het een krachtige reinigende werking in het lichaam heeft.

Lees verder »

De vijf holistische principes

De vijf natuurgerichte principes zorgen ervoor dat een therapeut zijn cliënt op een holistische wijze benadert. De diagnose en behandelmethode worden pas vastgesteld als ieder

Lees verder »
doel bereiken

Je doel bereiken doe je zo!

Je doel bereiken klinkt natuurlijk heel goed. Toch is het vaak zo dat mensen moeite hebben deze doel te bereiken. Want hoe doe je dat nu precies? In 2014 heb ik de Espavo vuurbalans crusus gevolgd. Deze pas ik nu ook toe in mijn praktijk.

Lees verder »

Tien leugens die we onszelf vertellen

Hieronder volgen tien leugens die wij onszelf regelmatig vertellen en waarmee we moeten stoppen om voorbij onze beperkingen te komen. Zonder deze leugens kunnen we het soort leven leiden waar we voor bestemd zijn.

Lees verder »
Chronische blaasontsteking

Chronische blaasontsteking verhelpen

Wat is een blaasontsteking?

Bij een blaasontsteking is er sprake van een ontsteking van het slijmvlies in de blaas. Maar ook een ontsteking van de lagere urinewegen wordt een blaasontsteking genoemd. De bacteriën die de ontsteking veroorzaken, kunnen via twee wegen tot de urinewegen doordringen. Via de bloedsomloop en, wat veel vaker voorkomt, van buitenaf via de urinebuis.

Lees verder »