Koeman-Kinesiologie-Logo
BURN-OUT HERSTEL & STRESS VERMINDEREN
Kinesiologie-in-de-praktijk
Heb je wel eens gehoord van Kinesiologie, maar weet je niet precies wat het is? Kinesiologie is een soort therapie die je kan helpen om uit te zoeken welk eten niet goed voor je is, of waardoor je gezondheidsproblemen krijgt. En het mooie is, deze therapie doet geen pijn, je krijgt snel resultaat, en het is eenvoudig.
Ik ben zelf bijna 20 jaar geleden voor het eerst naar een kinesioloog gegaan, en vond het zo interessant dat ik het zelf heb geleerd. Nu help ik zelf mensen met deze therapie, en niet alleen met vragen over eten. Kinesiologie kan ook helpen bij problemen met hormonen, allergieën, stress, en nog veel meer.

Kinesiologie voor diverse klachten

Kan iedereen bij een kinesioloog terecht?

Ja! Of je nu een baby bent, in de puberteit zit, volwassen bent of een senior, kinesiologie is geschikt voor iedereen. Het kan helpen bij veel verschillende soorten klachten, zoals:

  • Rugpijn
  • Hoofdpijn
  • Spierpijn
  • Gewrichtspijn

Veel van deze problemen komen door onze houding, verkeerd eten, of stress.

Als je last hebt van mentale problemen zoals stress, angstgevoelens, depressie, of slaapproblemen, kan kinesiologie ook helpen. Soms hebben deze problemen te maken met dingen die in het verleden zijn gebeurd, maar het kan ook door een gebrek aan vitamines of verkeerd eten komen.

Als je al heel lang met een probleem rondloopt en veel dokters hebt bezocht zonder resultaat, kan mijn manier van werken helpen. Ik kijk niet alleen naar je lichaam, maar ook naar je emoties, gedachten, levensstijl, en energie. Zo vinden we vaak oorzaken van problemen die over het hoofd zijn gezien.

Ik heb mensen kunnen helpen met allerlei klachten, zoals allergieën, buikpijn, en mentale onrust, waar normale dokters geen oplossing voor hadden.

C MC
C MC
Lees verder
Ik heb een fantastische ervaring gehad bij Martin. Hij is professioneel en gastvrij, en hij zorgde voor een behandeling op maat die tot merkbare verbeteringen in mijn toestand leidde. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar effectieve en liefdevolle zorg.

Verschillende Kinesiologie Technieken

In kinesiologie gebruiken we verschillende technieken:

  • Touch for Health: Dit is de basis, waarbij we de energiebalans van je lichaam herstellen met spiertesten, drukpunten, en oefeningen.
  • Mijn Eigen FEEM Methode: Hiermee veranderen we negatieve denkpatronen en gedragingen.
  • Stress Release Therapy: Een manier om stress te verminderen met drukpunten, spiertesten, en technieken om emoties los te laten.
  • NAET: Een bijzondere behandeling voor allergieën met drukpunten, kinesiologie, en voedingsadvies.

Kinesiologie biedt een waardevol pad naar preventieve zorg

Wat-is-kinesiologie

Kinesiologie is een soort preventieve zorg. Het helpt je gezondheid en welzijn te verbeteren door vroegtijdig problemen aan te pakken. Regelmatige sessies kunnen je helpen een evenwichtig en harmonieus leven te leiden, door de natuurlijke energiestroom in je lichaam te herstellen. Dat is goed voor je lichamelijke gezondheid, maar ook voor je emotionele welzijn en helderheid van geest.

Door kinesiologie onderdeel te maken van je zelfzorgroutine, zorg je goed voor je toekomstige gezondheid. Het is een proactieve manier om niet alleen te overleven, maar om echt te bloeien. Kortom, kinesiologie helpt je om een gezond en gelukkig leven te leiden, op een holistische manier.

Sacha Biemans
Sacha Biemans
Lees verder
Met Martin heb ik een hele fijne eerlijke en open communicatie. Je stelt meteen samen een doel op. Erg fijn want daardoor zijn de behandelingen ook echt doelgericht. Zo ga je niet een onnodig lang traject in.

Koeman Kinesiologie staat voor je klaar

Hallo, ik ben Martin Koeman. Ik help mensen om de echte redenen van hun gezondheidsproblemen te vinden. Ik weet dat problemen met je gezondheid, of ze nu nieuw zijn of al langer spelen, je slecht kunnen laten voelen in je lichaam, maar ook in je hoofd en je hart. Meestal hangen deze dingen allemaal met elkaar samen.

Samen met jou maak ik een duidelijk plan om je zo snel mogelijk beter te laten voelen. We gaan samen op zoek naar wat er aan de hand is en pakken dit meteen aan. Ook geef ik je advies over wat je thuis kunt doen qua eten, ontspannen en soms ook extra middeltjes, zodat je je steeds beter gaat voelen.

Dankzij mijn studie Sociologie en mijn werkervaring als therapeut en verzorger, kan ik mensen goed advies geven over hoe je stress kunt vermijden en je sterker, blijer en succesvoller kunt voelen. Ik luister met mijn hart en kijk naar het hele plaatje van jouw welzijn.

Ik bied één-op-één afspraken aan, maar ook groepssessies, waar we werken aan wat jij nodig hebt. Mijn doel is om jou te helpen je gezond te voelen en je te ondersteunen in je persoonlijke groei. Met mijn hulp kun je stress minder maken en je over het algemeen beter voelen. Laten we samen aan de slag gaan om jouw leven voller, blijer en succesvoller te maken.