Foam - De Ultieme Energetische Zuivering

Transformeer jezelf en je omgeving met Foam: De revolutionaire energetische remedie

100 + Remedies

15 jaar ervaring en in ontwikkeling

Gemakkelijk te gebruiken

De remedies worden aangeboden als digitale afbeeldingen, waardoor het gebruik ervan eenvoudig en handig is. Gebruik de afbeelding als screensaver op je apparaten of druk hem af om altijd bij je te hebben.

Veelzijdigheid

De remedie kan worden toegepast op verschillende aspecten van je leven. Of je nu jezelf, je naasten, je omgeving, of zelfs je ideeën en plannen wilt reinigen, de remedie biedt ondersteuning en zuivering op alle niveaus.

Unieke energetische imprint

Elke digitale afbeelding bevat de specifieke resonantie en kracht van de betreffende remedie. Dit zorgt voor een diepe energetische verbinding en een effectieve overdracht van helende energie.

FOAM: Een remedie van FEEM Frequencies

Al meer dan 15 jaar maak ik gebruik van verschillende natuurlijke remedies om herstel en groei te ondersteunen. In al die tijd heb ik meer dan 100 verschillende remedies ontwikkeld. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit echt mijn draai heb kunnen vinden in hoe ik deze remedies het beste kan aanbieden of verkopen. De verpakking, de kleur, het was altijd een uitdaging. Ik heb eindelijk dé oplossing gevonden. Ik ga mijn remedies aanbieden als digitale afbeeldingen. En het mooie is, deze afbeeldingen bevatten de energetische imprint van de remedie zelf. Je kunt ze gebruiken als screensaver op je telefoon, tablet, tv, of zelfs uitprinten en ergens ophangen waar je vaak komt. Het is een nieuwe en innovatieve manier om de kracht van de remedies te ervaren.

De affirmatie die bij Foam hoort, is: "Ik schoon op, ik reinig mezelf." Deze krachtige affirmatie ondersteunt het helende proces en versterkt de intentie om jezelf te bevrijden van alle negativiteit die je systeem belast.

De voordelen van FOAM

Diepgaande zuivering

Foam biedt een diepgaande zuivering op energetisch niveau. Het pakt niet alleen negatieve energie aan, maar ook virussen, bacteriën, straling, emoties, pathogenen, gifstoffen en nano-deeltjes, en voert deze af. Het helpt je om jezelf te ontdoen van alles wat je energetisch belast en weer in balans te komen.

Holistische benadering

Foam is ontworpen om een holistische benadering van heling en welzijn te bieden. Het reinigt niet alleen het fysieke lichaam, maar ook de geest en de omgeving, waardoor een harmonieuze en evenwichtige staat wordt bevorderd.

Ondersteuning voor transformatie

Foam ondersteunt niet alleen zuivering, maar ook positieve transformatie. Door negativiteit los te laten, ontstaat er ruimte voor groei, welzijn en het manifesteren van positieve veranderingen in je leven.

Gemakkelijk te integreren

Foam wordt geleverd in de vorm van digitale afbeeldingen, waardoor het gemakkelijk te integreren is in je dagelijks leven. Je kunt de afbeelding als screensaver instellen op je telefoon, tablet, tv of deze uitprinten en op een zichtbare plek plaatsen. Zo wordt de helende energie van Foam voortdurend in je omgeving verankerd.

Flexibel gebruik

Foam kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om het reinigen van jezelf, je naasten, je woning, je bedrijf, je auto of zelfs je ideeën en plannen, Foam biedt veelzijdige ondersteuning bij het zuiveren van alles wat je wilt transformeren.

Krachtige resonantie

De remedie van Foam is versterkt met een digitale afbeelding die de resonantie en kracht van de remedie draagt. Dit zorgt voor een diepe energetische verbinding en versterkt de helende eigenschappen van Foam.

Start jou energetische zuivering

Elke afbeelding is zorgvuldig samengesteld om specifieke aspecten van negativiteit aan te pakken en je energetische systeem in balans te brengen. Door alle drie de afbeeldingen te gebruiken, versterk je de helende kracht van Foam en creëer je een blijvende staat van zuivering en positieve transformatie in jezelf en je omgeving.

FOAM set van 3

Wil je de transformatieve kracht van Foam volledig omarmen? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog de volledige set van drie afbeeldingen. 

26 EURO

De allereerste remedie gratis beschikbaar

Ontdek “Foam”: de ultieme energetische remedie die niet alleen jou, maar ook je naasten, woning, bedrijf, auto, ideeën en plannen kan reinigen en zuiveren. Deze krachtige remedie is ontworpen om een breed scala aan negatieve invloeden aan te pakken en af te voeren, waardoor een zuivere en harmonieuze omgeving wordt gecreëerd.

Klik nu hier om jouw gratis exemplaar van de eerste remedie te ontvangen