PassionFlow - Groei naar je Passie.

Omarm Verandering en Bereik je Doelen met de Energetische Remedie PassionFlow

100+ Energetische Remedies

15 jaar ervaring en in ontwikkeling

Gemakkelijk te gebruiken

De remedies worden aangeboden als digitale afbeeldingen, waardoor het gebruik ervan eenvoudig en handig is. Gebruik de afbeelding als screensaver op je apparaten of druk hem af om altijd bij je te hebben.

Veelzijdigheid

De remedie kan worden toegepast op verschillende aspecten van je leven. Of je nu jezelf, je naasten, je omgeving, of zelfs je ideeën en plannen wilt aanpakken, de remedies bieden ondersteuning op alle niveaus.

Unieke energetische imprint

Elke digitale afbeelding bevat de specifieke resonantie en kracht van de betreffende remedie. Dit zorgt voor een diepe energetische verbinding en een effectieve overdracht van helende energie.

PassionFlow: Remedie van FEEM Frequencies

Al meer dan 15 jaar maak ik gebruik van verschillende natuurlijke remedies om herstel en groei te ondersteunen. In al die tijd heb ik meer dan 100 verschillende remedies ontwikkeld. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit echt mijn draai heb kunnen vinden in hoe ik deze remedies het beste kan aanbieden of verkopen. De verpakking, de kleur, het was altijd een uitdaging. Ik heb eindelijk dé oplossing gevonden. Ik ga mijn remedies aanbieden als digitale afbeeldingen. En het mooie is, deze afbeeldingen bevatten de energetische imprint van de remedie zelf. Je kunt ze gebruiken als screensaver op je telefoon, tablet, tv, of zelfs uitprinten en ergens ophangen waar je vaak komt. Het is een nieuwe en innovatieve manier om de kracht van de remedies te ervaren.

PassionFlow - Groei naar je Passie

De affirmatie die bij PassionFlow hoort: "Ik groei naar mijn passie"

De voordelen van PassionFlow

Fysieke groei en herstel

Als je worstelt met fysieke groeiproblemen of bezig bent met herstel na een ziekte of blessure, kan de PassionFlow remedie een waardevolle aanvulling zijn. Het helpt het genezingsproces te bevorderen en ondersteunt je lichaam bij het bereiken van optimale gezondheid.

Mentale groei en blokkades

Voor degenen die streven naar mentale groei en het overwinnen van beperkende overtuigingen, kan deze remedie helpen om mentale blokkades te doorbreken. Het stimuleert een groeiende geest en helpt je om je volledige potentieel te bereiken.

Het bereiken van doelen

Als je een specifiek doel wilt bereiken, biedt PassionFlow de nodige ondersteuning. Het vergroot je vastberadenheid, veerkracht en focus, waardoor je obstakels kunt overwinnen en stappen kunt zetten in de richting van je doelen.

Omarmen van verandering

Deze remedie is speciaal ontworpen om je te ondersteunen tijdens periodes van verandering en overgang. Of je nu aan iets nieuws begint, een overgangsfase doormaakt of je moet aanpassen aan nieuwe omstandigheden, deze remedie biedt stabiliteit en innerlijke kracht.

Ontdekken van je passie

PassionFlow moedigt je aan om je passies te ontdekken en te volgen. Het dient als een bron van inspiratie en motivatie, waardoor je jouw diepste verlangens en creatieve uitdrukkingen kunt verkennen en nastreven.

Krachtige Resonantie

De remedie PassionFlow is een digitale afbeelding die de resonantie en kracht van de remedie draagt. Dit zorgt voor een diepe energetische verbinding en versterkt de transformerende en ondersteunende eigenschappen van PassionFlow.

PassionFlow - Groei naar je Passie

Remedie PassionFlow - Groei naar jou Passie.

Passionflow heeft de resonantie groen en rood, die symbool staan voor vernieuwing (groen), vitaliteit en passie (rood). De bijbehorende affirmatie, “Ik groei naar mijn passie”, dient als een dagelijkse herinnering om jezelf open te stellen voor groei en je ware passies na te streven.

26 EURO