"Bevrijd jezelf van gifstoffen en Reset je lichaam en geest"

Leer stap-voor-stap de bleekselderij-sap Detox van Medical Medium!"

"Healing millions""

"The most powerfull medicine of our time"

Medical Medium

Anthony Williams' bestseller.

Easy to use

Quick & Fits every lifestyle.

In de winter van 2017 op 2018 zat ik niet lekker in mijn vel. Ik voelde mij traag en moe. Mijn hoofd zat vol watten. Ik had koffie nodig om meer helderheid te krijgen. Na een feestje of na het sporten had ik langer nodig om te herstellen. 

Tijd voor verandering dus. Ik ben gestart met het opschonen van mijn lichaam. Na 1 week “Celery Juice” begon ik mij steeds fitter te voelen. Uiteindelijk zelfs boven mijn oude niveau! Na mijn eigen positieve ervaringen ben ik het “bleekselderij sap ontbijt” gaan adviseren aan cliënten in mijn praktijk. Ingezet bij darm, huid en vermoeidheidsklachten heeft 9 van de 10 mensen een aanzienlijke verbetering.

Soms is een oplossing makkelijker en dichterbij dan je denkt. Deze detox kost je 10 minuten per dag. Ik kan er echt van balen dat ik moe heb rondgelopen, zonder deze sappenkuur te kennen. Ik vind het ook jammer dat ontgiften niet meer bekendheid heeft. Je huis en auto schoon houden is wel een vanzelfsprekendheid. Dat zou voor ons lichaam ook moeten gelden.

Je kan dus gewoon doen wat mijn cliënten en ik ook doen. In deze training leer ik je hoe jij ook in 10 minuten per dag je lichaam ontdoet van virussen, bacteriën en schimmels.

De medicinale stoffen in het bleekselderij-sap verlaagt de ontstekingsgraad in ons lichaam. Dit heeft een positieve invloed op auto-immuunziektes zoals: o.a. Hashimoto’s, Reuma, Fibromyalgie, CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom), ziekte van Lyme, Migraine, Lupus. Psoriasis, Eczeem.

Maar ook:

Duizeligheid – Reflux – Constipatie – Opgeblazen buik – Spierkramp – Tintelingen en dof gevoel – Acne – Brainfog (watten in je hoofd)

"Gezondheid is een groot goed, de natuur is de beste arts"

Meer energie

Een detox helpt bij het elimineren van gifstoffen, waardoor het lichaam efficiënter werkt en meer energie kan produceren.

Verbetert de huid

Een detox verbetert de huid door het verwijderen van gifstoffen en ontstekingen in het lichaam.

Afvallen

Een detox kuur kan helpen bij afvallen door het elimineren van giftige stoffen uit het lichaam.

Rust in je hoofd

Een kalme geest zonder ruis of zorgen, vrij van spanning, volledig in het moment en tevreden met de situatie.

Buikklachten

Last van buikklachten? Ontdek de vele oorzaken en symptomen, en hoe je ze kunt verlichten.

ontstekingsgraad

Verlaagde ontstekingsgraad vermindert risico op chronische ziekten, zoals hartziekten, diabetes, kanker, depressie en dementie.o.

Online tutorial Celery Juice Detox

Leer stap-voor-stap de bleekselderij-sap Detox van Medical Medium!"

Leer nu hoe deze detox werkt