Koeman-Kinesiologie-Logo
BURN-OUT HERSTEL & STRESS VERMINDEREN

Het FEEM© Fit Programma

Snel verlost van Burn-out en Stress Klachten

Het FEEM© Fit-programma omvat een gepersonaliseerde aanpak voor mensen met stress, burn-out en gerelateerde klachten. Dit programma richt zich op:

  1. het optimaliseren van het voedingspatroon
  2. het creëren van een balans tussen beweging en rust
  3. het verbeteren van de dagelijkse werk-privé balans
  4. het aanpakken van onverwerkte stress en emoties 
  5. het identificeren en veranderen van negatieve gewoontes en valkuilen

 

Omdat het programma op maat wordt gemaakt, betekent het dat er rekening gehouden wordt met verschillende aspecten van je leven. Denk hierbij aan leeftijd, werk- en thuissituatie, de specifieke bronnen van stress, je algemene gezondheid, persoonlijkheid, doelen en passies.

Door al deze factoren in overweging te nemen, kan het programma een persoonlijke benadering bieden die gericht is op jouw behoeften en doelen. Hierdoor kan het snelle en blijvende resultaten opleveren bij het behandelen van stress en burn-out klachten. Dit omdat het afgestemd is op jou als individu.

voeding-tegen-stress-en-burn-out

Voeding Vitamine en Detox

Versterk je immuunsysteem! Hoe is het bij jou gesteld met de opname, verwerking, en afbraak van vitamines, mineralen en hormonen?

stress-release-kinesiologie

Stress Release

Stress Release is een methode ontwikkeld door Wayne Topping. In deze methode worden diverse technieken gebruikt om stress te kunnen herkennen, erkennen, hanteren en transformeren.

Wat is Kinesiologie?

Kinesiologie is een holistische benadering van gezondheid die spiertesten gebruikt om onevenwichtigheden in het lichaam te identificeren en te corrigeren, gericht op welzijn en energiebalans.

Wat is een spiertest?

De spiertest, een eenvoudige en veilige methode. Het onthult zowel bewuste als onbewuste informatie door het testen van de armspier. 

Onderzoek toont aan dat positieve gebeurtenissen sterke spieren creëren, terwijl negatieve gebeurtenissen zwakke spieren veroorzaken. Dit wijst op opgeslagen onderbewuste informatie waar wij mee aan de slag kunnen.

Minder Stress, Meer Leven

Hoogsensitief-test-HSP

Kinesiologie en Hoogsensitiviteit (HSP)

Als therapeut gespecialiseerd in het verminderen van stress en burn-out, is het mijn passie geworden om mensen te begeleiden bij het omarmen van hun hoogsensitiviteit (HSP) én het benutten van de voordelen die het met zich meebrengt. 

Door middel van 1-op-1 sessies en trainingen, help ik individuen om de negatieve aspecten van hoogsensitiviteit te verminderen en uiteindelijk te elimineren. Het doel: Meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Als je meer wilt weten over hoe kinesiologie en mijn benadering kunnen bijdragen aan het verminderen van stress en het bevorderen van welzijn, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen

Meer over de FEEM© Methode

De FEEM© Methode is een eigen ontwikkelde benadering die zowel therapeutisch als analytisch van aard is. Dit model biedt een gestructureerde manier om problemen te begrijpen en aan te pakken door te kijken naar vier fundamentele pijlers: fysieke aspecten, emoties, energie en mentale processen.

De kracht van de FEEM© Methode ligt in zijn eenvoud en effectiviteit. 

Door deze vier pijlers te onderzoeken en te observeren, kunnen we dieper inzicht krijgen in de worteloorzaak van een probleem, wat de weg opent naar mogelijke oplossingen.

Dit veelzijdige model kan worden toegepast in diverse contexten, waaronder:

  • Gezondheidsvraagstukken
  • Individuele situaties
  • Organisaties
  • Teamdynamiek
  • En zelfs bij het bevorderen van creatieve processen. 


Voor het aanpakken en oplossen van problemen worden ongeveer twintig verschillende FEEM© Protocollen ingezet, waardoor een breed scala aan situaties en uitdagingen effectief kan worden behandeld en aangepakt.

Behandelmethode: Online Trainingen

Online-stress-burn-out-training

Thuis zelf aan de slag: Makkelijk & Effectief

Op de website LimitlessLife kun je onze uitgebreide online cursussen ontdekken, ontworpen om stress te verminderen. Leer praktische en bewezen methoden om een stressvrij, bevredigend leven te leiden en innerlijke rust te vinden, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Minder Stress Meer Leven: Blogs

Martin-Koeman-Burn-out-herstel-en-stressvermindering

Wat is kinesiologie?

Een holistische reis naar gezondheid en welzijn Twintig jaar geleden betrad ik, op aanraden van een diëtist, de wereld van kinesiologie. De resultaten waren verbluffend:

Lees verder »

Minder Stress Meer Leven: Video's